Om Niels Breum

**English summery below**

Jeg hedder Niels Breum, er født i 1950 og bor på Bornholm – min kunstner-far opdrog mig til kunstinteresse og jeg er blevet slæbt med på museer siden jeg var to år.

.. har altid tegnet og i virkeligheden er jeg en historiefortæller og gøgler, der bruger mine lærreder som scene.

I 2009 besluttede jeg at blive kunstner, droppede næsten alt lønarbejde og gik i gang med at besmøre de første lærreder – i dag hænger jeg i mere end 40 lande og har udstillet i København, Berlin og på flere gallerier i USA. Du får ingen søvndyssende liste over alle mine udstillinger og gøremål – spørg!

Jeg reklamere ikke specielt meget for min kunst og gør intet for at blive ”kendt”så min skilderier er næppe kunst der bliver millioner værd – og det har heller ikke været hensigten .. hensigten er primært at lave farverig, glad kunst, som skal hænge hos mennesker, der vil værdsætte og glædes over den.

På Bagergade 13 i Rønne har jeg et mindre galleri og I er altid meget velkomne til at komme forbi (ring venligst først – kedelig at køre forgæves), kikke og eventuelt tage et på skilderier med hjem til afprøvning i de tiltænkte omgivelser.

Den første måned efter du har bestemt dig for et værk er en slags prøveperiode og du kan blot aflevere det uskadte maleri på min adresse og vil straks få det betalte beløb retur.

Niels Breum.

NIELS BREUM – ARTIST BIOGRAPHY

I am Niels Breum – was born in the 1950’s and I live in Denmark, on the island Bornholm. My father raised me to have an interest in arts, and I have been frequenting museums since I was two years old .. have always been drawing, and through my drawings and paintings I become a storyteller and entertainer with the canvas as my stage.

In 2009 I decided to become an artist and started painting – today my works are spread over more than 40 countries and I have had exhibitions in Copenhagen, Berlin and several galleries in the United States.

My idea is creating colorful art with a touch of childish magic that can inspire the adult mind to become playful again.

If you have an interest in buying one of my paintings, please contact me via my contactpage.